Predstavljamo široko paleto LCD kioskov, ki so na voljo v različnih velikostih. Zasnovani s sodobnim in estetskim dizajnom, naši kioski omogočajo preprosto upravljanje ter se lahko avtomatizirajo, kar pomeni, da lahko natančno določite urnik delovanja in vsebine predvajanj.

Interaktivni LCD kioski niso le orodje, ampak prava rešitev za povečanje učinkovitosti poslovanja in izboljšanje izkušenj strank. Hitro in enostavno dostopanje do informacij ter izvajanje različnih nalog prispevata k zadovoljstvu in dobri informiranosti vaših strank.

Naši kioski vključujejo visokokakovostne LCD panele proizvajalca LG, kar zagotavlja izjemno kakovost s povišano svetilnostjo za boljšo vidljivost v svetlih prostorih. Kioski so samostoječi in za osnovno delovanje potrebujejo le električni priklop.

V naši ponudbi najdete tudi dvostranske LCD kioske z zaslonom na obeh straneh, ki nudijo dodatno fleksibilnost. Kioski so lahko interaktivni, z zaslonom na dotik ter prilagojeni za uporabo v zunanjem okolju.

Za vas smo pripravljeni izvesti strokovno montažo in konfiguracijo zaslona, pri tem pa zagotoviti  usposabljanje za upravljanje ter optimalno ravnanje z zaslonom. Naša predana ekipa bo poskrbela za vsak korak postopka, zagotavljajoč, da bo vaš zaslon nameščen, nastavljen in upravljan v skladu z najvišjimi standardi in vašimi specifičnimi zahtevami.

Naši zasloni podpirajo funkcionalnost centralnega upravljanja, kar omogoča uporabnikom, da iz centralizirane lokacije nastavljajo vsebine, sezname predvajanj in urnike za več zaslonov hkrati. To pomeni možnost avtomatizacije celotnega sistema predvajanja vsebin, vključno z nastavitvami za vklop in izklop zaslonov, izbiro vsebin, ki se predvajajo v določenih časovnih obdobjih, dodajanje tekstovnih pasic, reklam, prilagajanje postavitve zaslona in podobno. Za učinkovito upravljanje zaslonov na opisani način je potrebna zgolj povezava z lokalnim internetnim omrežjem, kar zagotavlja preprost in fleksibilen način upravljanja z vsebinami na zaslonih, ne glede na njihovo lokacijo.

Običajni dobavni rok za LCD zaslone znaša od 7 do 14 dni. V specifičnih primerih, ko gre za zaslone, ki niso del standardne ponudbe, se lahko dobavni rok podaljša na več tednov. Ta variabilnost je v veliki meri odvisna od posameznih proizvajalcev zaslonov. Za naše LED zaslone je standardni dobavni rok približno 60 dni, kar vključuje čas potreben za proizvodnjo in proces staranja oziroma stabilizacije LED diod.

Izpeljani projekti

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.