Poslovni LCD zasloni so zasnovani z mislijo na potrebe poslovnih okolij. Njihova značilnost je trajnost in zanesljivost, kar je ključno za nemoteno poslovanje. Poslovni zasloni so oblikovani tako, da lahko delujejo neprekinjeno, 24 ur na dan, 7 dni v tednu, kar je še posebej pomembno v nadzornih sobah, trgovinah ali drugih okoljih, kjer je potrebno nenehno prikazovanje informacij.

Zaradi visoke ločljivosti in jasnosti slike so poslovni LCD zasloni idealni za predstavitev kompleksnih informacij, grafičnih elementov in multimedijskih vsebin. Njihova napredna povezljivost omogoča enostavno integracijo z drugo poslovno opremo.

 

Centralno upravljanje omogoča administratorjem, nadzor in posodabljanje vsebine ter nastavitev brez fizične prisotnosti pri napravi. Vsem zaslonom v lokalnem omrežju lahko nastavljamo vsebino, urnik predvajanj, stanje naprave, nastavitve, …

Vgrajeni zvočniki, kamere in druge dodatne funkcije so dodatna prednost poslovnih LCD zaslonov, ki omogočajo še večjo prilagodljivost in funkcionalnost v poslovnem okolju. Poslovni zasloni imajo tudi funkcijo ekološko delovanje, kar pripomore k energetski učinkovitosti in zmanjšanju stroškov delovanja.

Predstavljamo vam našo ponudbo poslovnih LCD zaslonov priznanih blagovnih znamk, med katerimi izstopajo Samsung, LG, Sony, Iiyama in HikVision. Naši poslovni LCD zasloni so na voljo v različnih kategorijah, pri čemer se lahko prilagajajo vašim specifičnim potrebam.

Zasloni so na voljo v različnih velikostih, svetilnostih ter z različnimi možnostmi delovanja,  16/7 ali 24/7. Vsi zasloni so dobavljivi tudi v interaktivni obliki – z zaslonom na dotik.

Centralno upravljanje preko lokalnega internetnega omrežja je še ena od prednosti  poslovnih LCD zaslonov, ki zagotavlja enostavno upravljanje večih zaslonov hkrati. 

Za podrobnejše informacije in individualno svetovanje smo vam na voljo. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri optimalne rešitve za vaše poslovne potrebe.

Za vas smo pripravljeni izvesti strokovno montažo in konfiguracijo zaslona, pri tem pa zagotoviti  usposabljanje za upravljanje ter optimalno ravnanje z zaslonom. Naša predana ekipa bo poskrbela za vsak korak postopka, zagotavljajoč, da bo vaš zaslon nameščen, nastavljen in upravljan v skladu z najvišjimi standardi in vašimi specifičnimi zahtevami.

Naši zasloni podpirajo funkcionalnost centralnega upravljanja, kar omogoča uporabnikom, da iz centralizirane lokacije nastavljajo vsebine, sezname predvajanj in urnike za več zaslonov hkrati. To pomeni možnost avtomatizacije celotnega sistema predvajanja vsebin, vključno z nastavitvami za vklop in izklop zaslonov, izbiro vsebin, ki se predvajajo v določenih časovnih obdobjih, dodajanje tekstovnih pasic, reklam, prilagajanje postavitve zaslona in podobno. Za učinkovito upravljanje zaslonov na opisani način je potrebna zgolj povezava z lokalnim internetnim omrežjem, kar zagotavlja preprost in fleksibilen način upravljanja z vsebinami na zaslonih, ne glede na njihovo lokacijo.

Na voljo vam je celovita ponudba za integracijo LCD zaslonov v vaše okolje. Sodelujemo z uglednimi proizvajalci, ki zagotavljajo širok nabor nosilcev, stojal in drugih pritrdilnih elementov, ki so potrebni za montažo LCD zaslonov ali video zidov. Naša ponudba zajema vse od začetne svetovanja do končne namestitve, zagotavljamo pa tudi podporo pri izbiri najprimernejših rešitev za vaše specifične potrebe.

Običajni dobavni rok za LCD zaslone znaša od 7 do 14 dni. V specifičnih primerih, ko gre za zaslone, ki niso del standardne ponudbe, se lahko dobavni rok podaljša na več tednov. Ta variabilnost je v veliki meri odvisna od posameznih proizvajalcev zaslonov. Za naše LED zaslone je standardni dobavni rok približno 60 dni, kar vključuje čas potreben za proizvodnjo in proces staranja oziroma stabilizacije LED diod.

Izpeljani projekti

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.