Za razne dogodke nudimo najem audio opreme. Na voljo imamo Beringer zvočnike s stojali, mešalne mize, DJ kontroler, Rode Rodecaster PRO za podcast produkcijo, razne profesionalne mikrofone in vse potrebne kable. Možen je najem tehnika.

BERINGER ZVOČNIKI

Možen najem stojala dimenzij
1000mm x 1000mm z možnostjo prilagoditve višine 1200mm – 2000mm.

MEŠALNA MIZA

DISC PreSonus StudioLive AR12 USB Mixer
Naprava lahko zajame zvok iz praktično vseh naprav. Uravnavamo lahko vsak kanal (visoki, nizki, srednji toni, jakost ipd.). Mešalna miza je odlična za koncerte, podcaste, DJ-je ali snemanje raznih tonov.
Naprava omogoča preprosto zajemanje izhodnega zvoka na SD kartico. Omogoča tudi preprosto predvajanje glasbe preko Bluetooth 5.0 povezave. Podpira SD in SDHC formate do 32gb.

PODCAST PRODUKCIJA

Rode Rodecaster PRO Podcast Production Studio

Naprava je idealna za dogodke v živo, kjer želimo zajeti, posneti in prenašati zvok na druge naprave. Idealna je za snemanje podcastov. Vključuje osem drsnikov za nastavljanje jakosti zvoka. Vključuje štiri visokokakovostne XLR vhode za mikrofon. Na napravo se je možno priključiti preko TRRS ali Bluetooth (tudi preko telefona). Zvok se lahko direktno snema na SD kartico.

MIKROFONI

Rode Rodecaster PRO Podcast Production Studio

Za izposojo so na voljo LD SYSTEMS ročni in naglavni  žični in brezžični mikrofoni s stojalom.
Primerni so za razne dogodke, koncerte, prireditve ipd.
Za vse tiste, ki med svojim nastopom potrebujejo proste roke imamo na voljo naglavne mikrofone. 

DJ KONTROLER

DENON DJ MCX8000

Štiri-kanalni samostojni DJ-kontroler ima dva USB vhoda, dva visoko kvalitetna zaslona za spremljanje trenutnega predvajanja, izbiro efektov ter dva vhoda za mikrofon. StagelinQ mrežna povezava omogoča kontroliranje luči in videa preko XLR izhoda.
Primerna je za razne dogodke, kjer je zaželjen DJ.

TEHNIČNA POMOČ​​

Dodatno lahko najamete tudi tehnično pomoč. Naš tehnik lahko pride na željeno lokacijo in pomaga pri izvedbi dogodka ali reševanju drugačnega tehničnega problema.

Izpeljani projekti najemov

Kontaktirajte nas!

Pišite na

info@videosistemi.si

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.