Poster LED zasloni v obliki plakatov so samostoječi zasloni, ki se uporabljajo za predstavitev privlačnih video posnetkov in slik tako v notranjih kot tudi zunanjih prostorih, vključno z maloprodajnimi trgovinami, nakupovalnimi središči, dogodki, razstavami itd. Je vsestranski, saj lahko deluje kot samostojen pametni LED plakat ali pa se poveže z večimi plakati, da tvori gigantski LED video zid in prikaže osupljivo vsebino. LED plakatni zasloni omogočajo postavitev na prostem, montažo na steno, obešanje iz stropa, …

Zakaj izbrati ravno LED poster?

  • Pritegnejo pozornost: LED plakati ponujajo živahne in dinamične prikaze, kar jih naredi vizualno privlačne in učinkovite pri vzbujanju pozornosti. Visoka svetilnost in kontrast omogočata, da vsebina izstopa, kar je učinkovito pri oglaševanju ali posredovanju raznih informacij.
  • Vsestranskost: LED plakati so vsestranski glede postavitve in uporabe. Lahko jih uporabljate tako v notranjih kot zunanjih prostorih, na različnih mestih, kot so trgovine, nakupovalna središča, dogodki, razstave itd. Njihova prilagodljivost omogoča različne možnosti namestitve, vključno s postavitvijo na tla, montažo na steno in obešanjem.
  • Enostavna uporaba: LED plakati so uporabniku prijazni in enostavni za upravljanje. LED zasloni imajo preproste kontrolne enote, kar vam omogoča hitro in učinkovito posodabljanje vsebine.
  • Možnost povezljivosti: LED poster zasloni se lahko povežejo in tvorijo večje prikaze ali video stene.
  • Moderen videz: LED poster plakati prispevajo k moderni in sodobni estetiki. Njihov eleganten dizajn in tanek profil jih vizualno privlačen, kar izboljša celotni videz prostora.
  • Inovativne funkcije: LED plakati lahko vključujejo dodatne funkcije, kot so funkcionalnost na dotik, interaktivni elementi ali integracija z drugimi pametnimi tehnologijami ipd.

Za vas smo pripravljeni izvesti strokovno montažo in konfiguracijo zaslona, pri tem pa zagotoviti  usposabljanje za upravljanje ter optimalno ravnanje z zaslonom. Naša predana ekipa bo poskrbela za vsak korak postopka, zagotavljajoč, da bo vaš zaslon nameščen, nastavljen in upravljan v skladu z najvišjimi standardi in vašimi specifičnimi zahtevami.

Na voljo vam je celovita ponudba za integracijo LED zaslonov v vaše okolje. Sodelujemo z uglednimi proizvajalci, ki zagotavljajo širok nabor nosilcev, stojal in drugih pritrdilnih elementov, ki so potrebni za montažo LED zaslonov ali video zidov. Naša ponudba zajema vse od začetne svetovanja do končne namestitve, zagotavljamo pa tudi podporo pri izbiri najprimernejših rešitev za vaše specifične potrebe.

Naši zasloni podpirajo funkcionalnost centralnega upravljanja, kar omogoča uporabnikom, da iz centralizirane lokacije nastavljajo vsebine, sezname predvajanj in urnike za več zaslonov hkrati. To pomeni možnost avtomatizacije celotnega sistema predvajanja vsebin, vključno z nastavitvami za vklop in izklop zaslonov, izbiro vsebin, ki se predvajajo v določenih časovnih obdobjih, dodajanje tekstovnih pasic, reklam, prilagajanje postavitve zaslona in podobno. Za učinkovito upravljanje zaslonov na opisani način je potrebna zgolj povezava z lokalnim internetnim omrežjem, kar zagotavlja preprost in fleksibilen način upravljanja z vsebinami na zaslonih, ne glede na njihovo lokacijo.

V dodatno ponudbo vključujemo raznovrstne senzorje, kot so senzorji za nadzor svetilnosti ali zaznavanje gibanja, povezovalne naprave (SIM / Wi-Fi) ter druge komponente, ki so ključne za optimalno prilagajanje specifičnim postavitvam LED zaslona. Naše strokovno svetovanje vam omogoča izbiro najprimernejših dodatkov, kar zagotavlja, da bo vaš LED zaslon deloval z maksimalno učinkovitostjo in usklajenostjo z okoljem.

Za naše LED zaslone je standardni dobavni rok približno 60 dni, kar vključuje čas potreben za proizvodnjo in proces staranja oziroma stabilizacije LED diod.

V kontekstu LED zaslonov se izraz “pitch” nanaša na “pixel pitch” ali “dot pitch”. Pixel pitch je merilo, ki označuje razdaljo med središči sosednjih pik (svetlobnih elementov ali pikslov) na zaslonu. Meri se običajno v milimetrih in predstavlja gostoto pik na zaslonu. Manjši pixel pitch pomeni, da so piksli postavljeni bližje skupaj, kar lahko vodi do boljše ločljivosti in jasnejše slike.

Na primer, če ima LED zaslon pixel pitch 2 mm, to pomeni, da je razdalja med središči sosednjih pik 2 milimetra. Če ima drugi zaslon pixel pitch 5 mm, bodo piksli na tem zaslonu postavljeni bolj narazen kot na prvem, kar lahko vpliva na jasnost slike, še posebej, če gledamo zaslon iz bližine. Zato je pri izbiri LED zaslona pomembno upoštevati tudi pričakovano razdaljo gledanja in želeno ločljivost, da se izbere ustrezna vrednost pixel pitch.

Izpeljani projekti

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.