Zagotavljamo širok nabor visokokakovostnih LED in LCD zaslonov za oglaševanje priznanih blagovnih znamk, kot so Samsung, Sony, LG in HikVision. Večina poslovnih zaslonov, posebej zasnovanih za oglaševanje, že vključuje integriran sistem za učinkovito upravljanje in prikazovanje vsebine iz centralnega sistema ali računalniške enote.

Naši centralni sistemi za upravljanje in nadzor zaslonov predstavljajo napredno rešitev, ki omogoča preprosto nalaganje vsebine na strežnik, oblikovanje posameznih playlist, segmentacijo zaslonov po skupinah ter ustvarjanje urnika predvajanj za posamezen zaslon ali celo skupino zaslonov. S tem nudimo celovito avtomatizacijo sistema, ki optimizira učinkovitost in prilagodljivost vašega oglaševalskega okolja.

V primeru, da si želite zgolj sistem za upravljanje ali predvajalnike, vam ponujamo prilagodljive rešitve. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali pri integraciji teh komponent v vaš obstoječi sistem, omogočajoč vam enostavno povezavo z vašim zaslonom in integracijo v obstoječe omrežje.

Značilnosti oglaševalskega zaslona

NOTRANJI OGLAŠEVALSKI ZASLONI

Primeri LED oglaševalskih zaslonov

LED zasloni so superiorni, nudijo boljšo barvno globino, osveževanje in nasplošno bolj pritegnejo pozornost mimoidočih.

Primeri LCD oglaševalskih zaslonov

LCD zasloni so primernejši za oglaševanje takrat, ko smo omejeni na majhno zaslonsko površino in je razdalja gledanja manjša od 100 - 200cm.

ZUNANJI OGLAŠEVALSKI ZASLONI

Za vas smo pripravljeni izvesti strokovno montažo in konfiguracijo zaslona, pri tem pa zagotoviti  usposabljanje za upravljanje ter optimalno ravnanje z zaslonom. Naša predana ekipa bo poskrbela za vsak korak postopka, zagotavljajoč, da bo vaš zaslon nameščen, nastavljen in upravljan v skladu z najvišjimi standardi in vašimi specifičnimi zahtevami.

Centralno upravljanje zunanjih LED zaslonov se nanaša na možnost nadzora in upravljanja več zunanjih LED zaslonov iz enega centralnega mesta. To omogoča operaterjem, administratorjem ali tehničnemu osebju, da učinkovito spremljajo in upravljajo vse aspekte delovanja LED zaslonov, ne glede na njihovo geografsko razporeditev. Centralno upravljanje je ključno za zagotavljanje uspešnega delovanja in vzdrževanja zunanjih LED zaslonov na različnih lokacijah. Nekatere ključne funkcije centralnega upravljanja vključujejo: nadzor nad vsebino, uravnavanje svetilnosti, diagnostika in prenos nastavitev, razporejanje vsebin, nadzor nad komponentami in varno dostopanje.

Naši zasloni podpirajo funkcionalnost centralnega upravljanja, kar omogoča uporabnikom, da iz centralizirane lokacije nastavljajo vsebine, sezname predvajanj in urnike za več zaslonov hkrati. To pomeni možnost avtomatizacije celotnega sistema predvajanja vsebin, vključno z nastavitvami za vklop in izklop zaslonov, izbiro vsebin, ki se predvajajo v določenih časovnih obdobjih, dodajanje tekstovnih pasic, reklam, prilagajanje postavitve zaslona in podobno. Za učinkovito upravljanje zaslonov na opisani način je potrebna zgolj povezava z lokalnim internetnim omrežjem, kar zagotavlja preprost in fleksibilen način upravljanja z vsebinami na zaslonih, ne glede na njihovo lokacijo.

V primeru, da je stranka zainteresirana, vam nudimo možnost prilagojene izdelave konstrukcije ali nosilcev, ki so natančno prilagojeni specifikacijam vašega zaslona. Po potrebi lahko izvedemo tudi statični izračun in pridobimo certifikat, ki potrjuje primernost objekta za montažo. S tem zagotavljamo celovito strokovno podporo, da se vaš zaslon namesti na optimalen in varen način.

Na voljo vam je celovita ponudba za integracijo LCD zaslonov v vaše okolje. Sodelujemo z uglednimi proizvajalci, ki zagotavljajo širok nabor nosilcev, stojal in drugih pritrdilnih elementov, ki so potrebni za montažo LCD zaslonov ali video zidov. Naša ponudba zajema vse od začetne svetovanja do končne namestitve, zagotavljamo pa tudi podporo pri izbiri najprimernejših rešitev za vaše specifične potrebe.

V dodatno ponudbo vključujemo raznovrstne senzorje, kot so senzorji za nadzor svetilnosti ali zaznavanje gibanja, povezovalne naprave (SIM / Wi-Fi) ter druge komponente, ki so ključne za optimalno prilagajanje specifičnim postavitvam LED zaslona. Naše strokovno svetovanje vam omogoča izbiro najprimernejših dodatkov, kar zagotavlja, da bo vaš LED zaslon deloval z maksimalno učinkovitostjo in usklajenostjo z okoljem.

Običajni dobavni rok za LCD zaslone znaša od 7 do 14 dni. V specifičnih primerih, ko gre za zaslone, ki niso del standardne ponudbe, se lahko dobavni rok podaljša na več tednov. Ta variabilnost je v veliki meri odvisna od posameznih proizvajalcev zaslonov. Za naše LED zaslone je standardni dobavni rok približno 60 dni, kar vključuje čas potreben za proizvodnjo in proces staranja oziroma stabilizacije LED diod.

V kontekstu LED zaslonov se izraz “pitch” nanaša na “pixel pitch” ali “dot pitch”. Pixel pitch je merilo, ki označuje razdaljo med središči sosednjih pik (svetlobnih elementov ali pikslov) na zaslonu. Meri se običajno v milimetrih in predstavlja gostoto pik na zaslonu. Manjši pixel pitch pomeni, da so piksli postavljeni bližje skupaj, kar lahko vodi do boljše ločljivosti in jasnejše slike.

Na primer, če ima LED zaslon pixel pitch 2 mm, to pomeni, da je razdalja med središči sosednjih pik 2 milimetra. Če ima drugi zaslon pixel pitch 5 mm, bodo piksli na tem zaslonu postavljeni bolj narazen kot na prvem, kar lahko vpliva na jasnost slike, še posebej, če gledamo zaslon iz bližine. Zato je pri izbiri LED zaslona pomembno upoštevati tudi pričakovano razdaljo gledanja in želeno ločljivost, da se izbere ustrezna vrednost pixel pitch.

Izraz “bezel to bezel” se nanaša na širino robov okoli posameznih zaslonov v LCD video steni. Manjši kot je bezel (robovi), boljše je doseganje brezšivnega videza med posameznimi zasloni. To pomeni, da ni opaznih prekinitev v sliki, kar prispeva k celostni vizualni izkušnji.

Ko govorimo o “bezel to bezel” specifikaciji, se nanaša na minimalno razdaljo med dvema sosednjima zaslonoma. Manjša kot je ta razdalja, boljša je sposobnost video stene, da ustvari enoten in neprekinjen prikaz. To je zelo pomembno pri ustvarjanju velikih in impresivnih vizualnih vsebin.

Izpeljani projekti

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.