LED video stena je vizualni prikaz, ki ga sestavlja več LED zaslonov, ki so fizično združeni, da delujejo kot enoten prikaz. Vsak posamezen zaslon na LED video steni je sestavljen iz majhnih svetlečih diod (LED), ki skupaj tvorijo sliko ali video. To omogoča ustvarjanje velikih, svetlih in visokokakovostnih prikazov za različne namene, vključno z oglaševanjem, zabavo, informacijami, nadzorom in drugimi aplikacijami.

LED video stene so priljubljene zaradi svoje sposobnosti prikazovanja živahnih barv, visoke svetilnosti, dobrega kontrasta in hitrega odziva na spremembe vsebine. Poleg tega so LED kabineti, ki sestavljajo video steno, običajno tanki in lahki, kar omogoča enostavno prilagajanje in nameščanje v različnih okoljih.

Digitalne LED stene se uporabljajo na različnih mestih, vključno s koncertnimi prizorišči, trgovinami, konferenčnimi dvoranami, oglaševalskimi panoji, televizijskimi studiji, stadioni, kontrolnimi sobami in drugimi kraji, kjer je potreben velik in impresiven digitalni prikaz.

LED video stene so na voljo v različnih ločljivostih, velikostih in konfiguracijah, odvisno od specifičnih potreb in zahtev uporabnika.

Zakaj izbrati ravno LED video steno?

  • Visoka kakovost slike: LED video stene zagotavljajo izjemno kakovost slike z visoko ločljivostjo, bogatimi barvami in visokim kontrastom. To omogoča, da se prikažejo vizualno privlačne in impresivne vsebine brez vmesnih črnih črt, kot pri LCD video stenah.

  • Svetlobna moč: LED zasloni so izjemno svetli, kar omogoča dobro vidljivost tudi v dobro osvetljenih okoljih. To je ključno pri oglaševanju na javnih mestih, na odprtih prizoriščih ali v trgovinah in drugih mestih z veliko naravne svetlobe.

  • Tanek profil in prilagodljivost: LED zasloni so običajno tanjši in lažji v primerjavi z drugimi tehnologijami, kar omogoča enostavno namestitev in prilagajanje v različnih okoljih.

  • Energijska učinkovitost: LED tehnologija je znana po svoji energetski učinkovitosti, kar pomeni nižje stroške obratovanja in manjši vpliv na okolje v primerjavi s tradicionalnimi zasloni.

  • Trajnost in zanesljivost: LED diode imajo dolgo življenjsko dobo, kar zmanjšuje potrebo po rednih servisnih posegih. Poleg tega so LED zasloni manj občutljivi na mehanske poškodbe in imajo dobro odpornost proti udarcem.

  • Enostavno upravljanje in posodabljanje: LED video stene omogočajo enostavno upravljanje in posodabljanje vsebine. S sodobnimi tehnologijami upravljanja lahko hitro in enostavno prilagajate vsebino glede na vaše potrebe.

  • Široka uporaba: LED video stene se lahko uporabljajo v različnih okoljih, kot so oglaševanje, konference, koncerti, trgovine, kontrolne sobe, televizijski studii itd.

POLZUNANJI ZASLONI OZ. IZLOŽBENI ZASLONI

Izložbeni zasloni so namenjeni oglaševanju izdelkov ali sporočil, nameščeni so v izložbah trgovin, restavracij ali drugih poslovnih prostorov. Ti zasloni so namenjeni privabljanju pozornosti potencialnih strank in ustvarjanju privlačnega videza prodajnega prostora. Pogosto vključujejo barvito grafiko z barvno shemo trgovine ali restavracije in druge grafične elemente, ki poudarjajo izdelke ali promocijske ponudbe ter spodbujajo nakupno odločitev. Izložbeni zasloni igrajo ključno vlogo pri oblikovanju trgovinskega okolja in ustvarjanju pozitivne izkušnje za stranke.

Značilnosti izložbenega zaslona

Za vas smo pripravljeni izvesti strokovno montažo in konfiguracijo zaslona, pri tem pa zagotoviti  usposabljanje za upravljanje ter optimalno ravnanje z zaslonom. Naša predana ekipa bo poskrbela za vsak korak postopka, zagotavljajoč, da bo vaš zaslon nameščen, nastavljen in upravljan v skladu z najvišjimi standardi in vašimi specifičnimi zahtevami.

Razmak
pikslov (mm)
Resolucija
(pik/m²)
Tip LED
zaslona
Velikost
modula (mm)
Svetilnost
(niti)
Osveževanje
zaslona(Hz)
1.25
640,000
SMD1010
W 200 x H 150
700~1,000
3,840
1.5625
409,600
SMD1010
W 200 x H 150
600~900
3,840
1.875
284,444
SMD1415
W 240 x H 240
700~1,000
3,840
2
250,000
SMD1415
W 256 x H 128
700~1,000
1,920~3,840
2.5
160,000
SMD2020
W 160 x H 160
700~1,300
1,920~3,840
3
111,111
SMD2020
W 192 x H 192
700~1,300
1,920~3,840
4
62,500
SMD2020
W 256 x H 128
600~1,000
1,920~3,840
5
40,000
SMD2020
W 320 x H 160
600~900
1,920~3,840

Na voljo vam je celovita ponudba za integracijo LED zaslonov v vaše okolje. Sodelujemo z uglednimi proizvajalci, ki zagotavljajo širok nabor nosilcev, stojal in drugih pritrdilnih elementov, ki so potrebni za montažo LED zaslonov ali video zidov. Naša ponudba zajema vse od začetne svetovanja do končne namestitve, zagotavljamo pa tudi podporo pri izbiri najprimernejših rešitev za vaše specifične potrebe.

Naši zasloni podpirajo funkcionalnost centralnega upravljanja, kar omogoča uporabnikom, da iz centralizirane lokacije nastavljajo vsebine, sezname predvajanj in urnike za več zaslonov hkrati. To pomeni možnost avtomatizacije celotnega sistema predvajanja vsebin, vključno z nastavitvami za vklop in izklop zaslonov, izbiro vsebin, ki se predvajajo v določenih časovnih obdobjih, dodajanje tekstovnih pasic, reklam, prilagajanje postavitve zaslona in podobno. Za učinkovito upravljanje zaslonov na opisani način je potrebna zgolj povezava z lokalnim internetnim omrežjem, kar zagotavlja preprost in fleksibilen način upravljanja z vsebinami na zaslonih, ne glede na njihovo lokacijo.

V dodatno ponudbo vključujemo raznovrstne senzorje, kot so senzorji za nadzor svetilnosti ali zaznavanje gibanja, povezovalne naprave (SIM / Wi-Fi) ter druge komponente, ki so ključne za optimalno prilagajanje specifičnim postavitvam LED zaslona. Naše strokovno svetovanje vam omogoča izbiro najprimernejših dodatkov, kar zagotavlja, da bo vaš LED zaslon deloval z maksimalno učinkovitostjo in usklajenostjo z okoljem.

Za naše LED zaslone je standardni dobavni rok približno 60 dni, kar vključuje čas potreben za proizvodnjo in proces staranja oziroma stabilizacije LED diod.

V kontekstu LED zaslonov se izraz “pitch” nanaša na “pixel pitch” ali “dot pitch”. Pixel pitch je merilo, ki označuje razdaljo med središči sosednjih pik (svetlobnih elementov ali pikslov) na zaslonu. Meri se običajno v milimetrih in predstavlja gostoto pik na zaslonu. Manjši pixel pitch pomeni, da so piksli postavljeni bližje skupaj, kar lahko vodi do boljše ločljivosti in jasnejše slike.

Na primer, če ima LED zaslon pixel pitch 2 mm, to pomeni, da je razdalja med središči sosednjih pik 2 milimetra. Če ima drugi zaslon pixel pitch 5 mm, bodo piksli na tem zaslonu postavljeni bolj narazen kot na prvem, kar lahko vpliva na jasnost slike, še posebej, če gledamo zaslon iz bližine. Zato je pri izbiri LED zaslona pomembno upoštevati tudi pričakovano razdaljo gledanja in želeno ločljivost, da se izbere ustrezna vrednost pixel pitch.

Izpeljani projekti

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.