Samolepilne prozorne LED folije so inovativna tehnologija prikazovanja slik in video posnetkov. Zasnovane so za neposredno namestitev na prozorne površine, kot so steklena okna ali predelne stene, s čimer te površine učinkovito spremenimo v dinamične, digitalne zaslone. Te folije so sestavljene iz fleksibilnih, prozornih materialov, ki vključujejo LED vozlišča, kar jim omogoča, da prikazujejo žive slike, videoposnetke in animacije ob hkratnem ohranjanju določene ravni prosojnosti. Ta tehnologija združuje funkcionalnost digitalnih zaslonov z estetiko čistega stekla in ponuja futurističen pristop k oglaševanju, arhitekturnemu oblikovanju in prikazovanju informacij.

Kako delujejo?

  • Struktura in sestava: Folija je sestavljena iz fleksibilnega, prozornega substrata, v katerega so vgrajene LED diode. Ta substrat je zasnovan tako, da je samolepilen, kar omogoča, da se prilepi na steklene površine brez potrebe po okornih okvirjih ali dodatni montažni opremi.
  • Prosojnost: Kljub temu, da vsebuje številna LED vozlišča, folija ohranja določeno raven prosojnosti. To je doseženo z natančno razporeditvijo LED diod in uporabo prozornih materialov za substrat, kar omogoča, da svetloba prehaja skozi vrzeli med LED diodami. Stopnja prosojnosti se lahko prilagaja.
  • Tehnologija prikazovanja: Vsako LED diodo znotraj folije je mogoče individualno nadzorovati, podobno kot piksle na tradicionalnem zaslonu. Vsebina je upravljana preko povezanega kontrolnega sistema NovaStar.
  • Namestitev in uporaba: Samolepilna podloga folije omogoča enostavno namestitev na katero koli gladko stekleno površino. Namestitev običajno vključuje čiščenje stekla, nanos folije in zagotavljanje, da je brez zračnih mehurčkov za optimalno jasnost in oprijem. Ko je nameščena, je folija povezana z virom energije in sistemom za upravljanje vsebine, kar omogoča prikazovanje želene digitalne vsebine.
  • Primeri uporabe: Samolepilne prozorne LED folije se uporabljajo v različnih okoljih, vključno z izložbami trgovin, poslovnimi zgradbami, muzeji in razstavnimi prostori.
  •  

LED folije zagotavljajo vsestransko in vizualno privlačno rešitev za sodobne potrebe digitalnega prikazovanja, saj združuje praktičnost tradicionalnih zaslonov z inovativno uporabo prozornih površin.

Za vas smo pripravljeni izvesti strokovno montažo in konfiguracijo zaslona, pri tem pa zagotoviti  usposabljanje za upravljanje ter optimalno ravnanje z zaslonom. Naša predana ekipa bo poskrbela za vsak korak postopka, zagotavljajoč, da bo vaš zaslon nameščen, nastavljen in upravljan v skladu z najvišjimi standardi in vašimi specifičnimi zahtevami.

Naši zasloni podpirajo funkcionalnost centralnega upravljanja, kar omogoča uporabnikom, da iz centralizirane lokacije nastavljajo vsebine, sezname predvajanj in urnike za več zaslonov hkrati. To pomeni možnost avtomatizacije celotnega sistema predvajanja vsebin, vključno z nastavitvami za vklop in izklop zaslonov, izbiro vsebin, ki se predvajajo v določenih časovnih obdobjih, dodajanje tekstovnih pasic, reklam, prilagajanje postavitve zaslona in podobno. Za učinkovito upravljanje zaslonov na opisani način je potrebna zgolj povezava z lokalnim internetnim omrežjem, kar zagotavlja preprost in fleksibilen način upravljanja z vsebinami na zaslonih, ne glede na njihovo lokacijo.

V dodatno ponudbo vključujemo raznovrstne senzorje, kot so senzorji za nadzor svetilnosti ali zaznavanje gibanja, povezovalne naprave (SIM / Wi-Fi) ter druge komponente, ki so ključne za optimalno prilagajanje specifičnim postavitvam LED zaslona. Naše strokovno svetovanje vam omogoča izbiro najprimernejših dodatkov, kar zagotavlja, da bo vaš LED zaslon deloval z maksimalno učinkovitostjo in usklajenostjo z okoljem.

Za naše LED zaslone je standardni dobavni rok približno 60 dni, kar vključuje čas potreben za proizvodnjo in proces staranja oziroma stabilizacije LED diod.

V kontekstu LED zaslonov se izraz “pitch” nanaša na “pixel pitch” ali “dot pitch”. Pixel pitch je merilo, ki označuje razdaljo med središči sosednjih pik (svetlobnih elementov ali pikslov) na zaslonu. Meri se običajno v milimetrih in predstavlja gostoto pik na zaslonu. Manjši pixel pitch pomeni, da so piksli postavljeni bližje skupaj, kar lahko vodi do boljše ločljivosti in jasnejše slike.

Na primer, če ima LED zaslon pixel pitch 2 mm, to pomeni, da je razdalja med središči sosednjih pik 2 milimetra. Če ima drugi zaslon pixel pitch 5 mm, bodo piksli na tem zaslonu postavljeni bolj narazen kot na prvem, kar lahko vpliva na jasnost slike, še posebej, če gledamo zaslon iz bližine. Zato je pri izbiri LED zaslona pomembno upoštevati tudi pričakovano razdaljo gledanja in želeno ločljivost, da se izbere ustrezna vrednost pixel pitch.

Izpeljani projekti

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.