Na voljo imamo notranje LED ali LCD zaslone ter projektorje, opremljene z naprednim sistemom za upravljanje, ki ga prilagodimo individualnim zahtevam in pričakovanjem naših strank. Za konferenčne zaslone posebej priporočamo uporabo sistemov Matrox in Polywall, ki omogočata popolno prilagodljivost pri pozicioniranju vsebine na zaslonu. Naša sistemska rešitev omogoča upravljanje različnih virov, ne glede na to, ali so pridobljeni lokalno ali prek IP naslova.

Zmožnosti našega sistema za upravljanje konferenčnih zaslonov segajo tudi v preprosto preklapljanje med različnimi »layouti« oz. načini prikazovanja. S pritiskom na gumb lahko enostavno menjamo med več prikaznimi okni, kar prispeva k večji prilagodljivosti med konferenčnimi predstavitvami.

Poleg tega imamo možnost kreiranja urnika predvajanj, kar pomeni, da lahko avtomatiziramo časovno prikazovanje določene vsebine ali playliste na zaslonu. S tem zagotavljamo optimalno upravljanje konferenčnih zaslonov in omogočamo nemoteno in profesionalno izvedbo dogodkov.

Značilnosti konferenčnih zaslonov

Primeri LED zaslonov

LCD konferenčni zasloni

Ponujamo visokokakovostne LCD konferenčne zaslone, katerih prilagodljivost temelji na individualnih zahtevah naših strank. Na voljo so zasloni na dotik in poslovni zasloni, ki se lahko namestijo samostojno ali se združujejo v modularne sklope, ustvarjajoč tako obsežnejši poslovni video-zid. Značilnost teh zaslonov, imenovanih tudi poslovni video-zid zasloni, je izjemno ozek rob, ki zmanjšuje črnino med posameznimi zasloni, povezanimi v matriko. Ta vrsta zaslona omogoča izjemno enotno in vizualno privlačno predstavitev vsebin, ki prispeva k profesionalnemu vtisu med konferencami, predavanji in drugimi poslovnimi dogodki.

Za vas smo pripravljeni izvesti strokovno montažo in konfiguracijo zaslona, pri tem pa zagotoviti  usposabljanje za upravljanje ter optimalno ravnanje z zaslonom. Naša predana ekipa bo poskrbela za vsak korak postopka, zagotavljajoč, da bo vaš zaslon nameščen, nastavljen in upravljan v skladu z najvišjimi standardi in vašimi specifičnimi zahtevami.

Centralno upravljanje zunanjih LED zaslonov se nanaša na možnost nadzora in upravljanja več zunanjih LED zaslonov iz enega centralnega mesta. To omogoča operaterjem, administratorjem ali tehničnemu osebju, da učinkovito spremljajo in upravljajo vse aspekte delovanja LED zaslonov, ne glede na njihovo geografsko razporeditev. Centralno upravljanje je ključno za zagotavljanje uspešnega delovanja in vzdrževanja zunanjih LED zaslonov na različnih lokacijah. Nekatere ključne funkcije centralnega upravljanja vključujejo: nadzor nad vsebino, uravnavanje svetilnosti, diagnostika in prenos nastavitev, razporejanje vsebin, nadzor nad komponentami in varno dostopanje.

Naši zasloni podpirajo funkcionalnost centralnega upravljanja, kar omogoča uporabnikom, da iz centralizirane lokacije nastavljajo vsebine, sezname predvajanj in urnike za več zaslonov hkrati. To pomeni možnost avtomatizacije celotnega sistema predvajanja vsebin, vključno z nastavitvami za vklop in izklop zaslonov, izbiro vsebin, ki se predvajajo v določenih časovnih obdobjih, dodajanje tekstovnih pasic, reklam, prilagajanje postavitve zaslona in podobno. Za učinkovito upravljanje zaslonov na opisani način je potrebna zgolj povezava z lokalnim internetnim omrežjem, kar zagotavlja preprost in fleksibilen način upravljanja z vsebinami na zaslonih, ne glede na njihovo lokacijo.

V primeru, da je stranka zainteresirana, vam nudimo možnost prilagojene izdelave konstrukcije ali nosilcev, ki so natančno prilagojeni specifikacijam vašega zaslona. Po potrebi lahko izvedemo tudi statični izračun in pridobimo certifikat, ki potrjuje primernost objekta za montažo. S tem zagotavljamo celovito strokovno podporo, da se vaš zaslon namesti na optimalen in varen način.

Na voljo vam je celovita ponudba za integracijo LCD zaslonov v vaše okolje. Sodelujemo z uglednimi proizvajalci, ki zagotavljajo širok nabor nosilcev, stojal in drugih pritrdilnih elementov, ki so potrebni za montažo LCD zaslonov ali video zidov. Naša ponudba zajema vse od začetne svetovanja do končne namestitve, zagotavljamo pa tudi podporo pri izbiri najprimernejših rešitev za vaše specifične potrebe.

V dodatno ponudbo vključujemo raznovrstne senzorje, kot so senzorji za nadzor svetilnosti ali zaznavanje gibanja, povezovalne naprave (SIM / Wi-Fi) ter druge komponente, ki so ključne za optimalno prilagajanje specifičnim postavitvam LED zaslona. Naše strokovno svetovanje vam omogoča izbiro najprimernejših dodatkov, kar zagotavlja, da bo vaš LED zaslon deloval z maksimalno učinkovitostjo in usklajenostjo z okoljem.

Običajni dobavni rok za LCD zaslone znaša od 7 do 14 dni. V specifičnih primerih, ko gre za zaslone, ki niso del standardne ponudbe, se lahko dobavni rok podaljša na več tednov. Ta variabilnost je v veliki meri odvisna od posameznih proizvajalcev zaslonov. Za naše LED zaslone je standardni dobavni rok približno 60 dni, kar vključuje čas potreben za proizvodnjo in proces staranja oziroma stabilizacije LED diod.

V kontekstu LED zaslonov se izraz “pitch” nanaša na “pixel pitch” ali “dot pitch”. Pixel pitch je merilo, ki označuje razdaljo med središči sosednjih pik (svetlobnih elementov ali pikslov) na zaslonu. Meri se običajno v milimetrih in predstavlja gostoto pik na zaslonu. Manjši pixel pitch pomeni, da so piksli postavljeni bližje skupaj, kar lahko vodi do boljše ločljivosti in jasnejše slike.

Na primer, če ima LED zaslon pixel pitch 2 mm, to pomeni, da je razdalja med središči sosednjih pik 2 milimetra. Če ima drugi zaslon pixel pitch 5 mm, bodo piksli na tem zaslonu postavljeni bolj narazen kot na prvem, kar lahko vpliva na jasnost slike, še posebej, če gledamo zaslon iz bližine. Zato je pri izbiri LED zaslona pomembno upoštevati tudi pričakovano razdaljo gledanja in želeno ločljivost, da se izbere ustrezna vrednost pixel pitch.

Izraz “bezel to bezel” se nanaša na širino robov okoli posameznih zaslonov v LCD video steni. Manjši kot je bezel (robovi), boljše je doseganje brezšivnega videza med posameznimi zasloni. To pomeni, da ni opaznih prekinitev v sliki, kar prispeva k celostni vizualni izkušnji.

Ko govorimo o “bezel to bezel” specifikaciji, se nanaša na minimalno razdaljo med dvema sosednjima zaslonoma. Manjša kot je ta razdalja, boljša je sposobnost video stene, da ustvari enoten in neprekinjen prikaz. To je zelo pomembno pri ustvarjanju velikih in impresivnih vizualnih vsebin.

Nedavni projekti

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.