BrightSign je vodilni proizvajalec digitalnih signalizacijskih rešitev, ki so zasnovane tako, da ustrezajo širokemu spektru potreb na področju digitalne signalizacije. BrightSign ponuja celovite rešitve, ki se uporabljajo v različnih sektorjih, vključno z maloprodajo, gostinstvom, korporativnimi prostori, izobraževalnimi ustanovami in še več.

Zanesljivi predvajalniki medijev

BrighSignova paleta IP predvajalnikov je osnova za predvajanje vsebine na kakršnem koli zaslonu. Ti napredni predvajalniki so zasnovani za neprekinjeno 24/7 predvajanje, zagotavljajo izjemno zanesljivost in so optimizirani za različne scenarije – od osnovnih informacijskih zaslonov do zapletenih večzonskih digitalnih signalizacijskih konfiguracij.

BrightAuthor:connected

BrightAuthor:connected je intuitivna, a zmogljiva programska oprema za ustvarjanje, objavljanje in upravljanje digitalnih signalizacijskih vsebin. Zasnovana je tako, da omogoča enostavno navigacijo in uporabo, kar strankam omogoča, da hitro razvijejo in implementirajo privlačne vsebine.

BrightSign network

Za podjetja, ki potrebujejo centralizirano upravljanje svojih digitalnih signalizacijskih naprav na več lokacijah, BrightSign Network ponuja robustno, varno in obsežno rešitev za upravljanje vsebin in naprav prek oblaka. To omogoča enostavno nadgradnjo in sinhronizacijo vsebin na vseh napravah, ne glede na njihovo lokacijo.

BrightSign XT, XD, HD in LS serije

Serije predvajalnikov so oblikovane tako, da zadovoljujejo različne potrebe in cenovne razrede. XT serija je najzmogljivejša opcija, idealna za zahtevne aplikacije, kot so veliki video zidovi in interaktivne postaje. XD serija ponuja odlično zmogljivost za napredno digitalno signalizacijo, HD serija pa je zasnovana za zanesljivo predvajanje standardne digitalne signalizacije. LS serija je cenovno ugodna rešitev za osnovne aplikacije digitalne signalizacije.

Integracija in združljivost

Razumemo pomen integracije v današnjem tehnološko povezanem svetu. Rešitve so zasnovane za enostavno integracijo s širokim spektrom tehnologij in platform, vključno z RFID, NFC, QR kodami in senzorji, kar omogoča razvoj resnično interaktivnih in angažirajočih uporabniških izkušenj.

Zakaj izbrati BrightSign?

  • Zanesljivost: naprave so znane po svoji robustnosti in zanesljivosti, kar zagotavlja neprekinjeno delovanje vaših digitalnih signalizacijskih rešitev.
  • Prilagodljivost: Ne glede na vaše specifične potrebe, od preprostih do kompleksnih, imamo rešitev, ki ustreza.
  • Enostavnost uporabe: Tako strojna oprema kot programska oprema sta zasnovani z mislijo na uporabnika, kar omogoča enostavno in hitro implementacijo.
  • Odzivna podpora: Naša ekipa za podporo strankam je vedno na voljo, da vam pomaga pri kakršnih koli vprašanjih ali izzivih.
Za več informacij o tem, kako lahko BrightSign rešitve pomagajo vašemu podjetju izboljšati komunikacijo in angažiranost s ciljnimi občinstvi, nas prosimo kontaktirajte. Veselimo se možnosti sodelovanja z vami in raziskovanja, kako lahko naše digitalne rešitve prispevajo k vašemu uspehu.

Izpeljani projekti

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.