Podjetje Polywall se specializira za razvoj in implementacijo rešitev za upravljanje z video stenami in kompleksnimi vizualnimi sistemi. Rešitve so zasnovane tako, da zadovoljijo potrebe različnih industrijskih sektorjev, vključno z nadzornimi centri, maloprodajo, izobraževanjem, javno varnostjo in korporativnimi komunikacijami.

Upravljanje video zidov

Polywall programska oprema je napredna platforma za upravljanje z video zidovi, ki omogoča enostavno integracijo, upravljanje in prikazovanje vsebin na večzaslonskih konfiguracijah. Z intuitivnim vmesnikom in možnostjo prilagajanja, Polywall ustreza potrebam različnih operativnih scenarijev, od kontrolnih sob do korporativnih predstavitev in oglaševalskih panojev.

Integracija z različnimi sistemi

Polywall rešitve so zasnovane z mislijo na fleksibilnost in odprtost, kar omogoča enostavno integracijo z obstoječimi sistemi in aplikacijami drugih podjetij. To pomeni, da lahko Polywall deluje v sinergiji z različnimi viri vsebin, kot so CCTV sistemi, IPTV, streaming servisi in mnogi drugi, kar zagotavlja široko uporabnost.

Varnost in zanesljivost

Polywall se zaveda pomena varnosti in zanesljivosti pri upravljanju kritičnih vizualnih sistemov. Polywall je zasnovan z robustnimi varnostnimi funkcijami, ki zagotavljajo varovanje vaših podatkov in sistemov. Poleg tega platforma zagotavlja visoko razpoložljivost in odpornost sistema, kar je ključno za neprekinjeno operativno delovanje.

Prilagodljive rešitve

Razumemo, da ima vsaka organizacija specifične potrebe in zahteve. Polywall ponuja visoko stopnjo prilagodljivosti, kar strankam omogoča, da prilagodijo funkcionalnosti in vmesnik platforme glede na svoje specifične operativne potrebe. To pomeni, da lahko Polywall uporabljate v širokem spektru aplikacij, od majhnih konferenčnih sob do velikih operativnih centrov.

Zakaj izbrati Polywall?

  • Enostavnost uporabe: platforma je zasnovana z mislijo na uporabnika, kar omogoča enostavno upravljanje kompleksnih sistemov.
  • Prilagodljivost in integracija: Možnost prilagajanja in integracije z različnimi sistemi in aplikacijami.
  • Zanesljivost in varnost: Zagotavljamo visoko raven zanesljivosti in varnosti vaših operacij.
  • Podpora in svetovanje: Naša ekipa strokovnjakov je na voljo za tehnično podporo in svetovanje, da zagotovimo optimalno izvedbo vaših projektov.
  • Veliko prednosti: “AV over IP” program za predvajanje, upravljanje in  avtomatizacijo digitalne vsebine. Nudi široko združljivost in neodvisnost od strojne opreme (ni potrebna lastniška strojna opema). Programska oprema je preprosta in zanesljiva za uporabo.

Za več informacij o tem, kako lahko Polywall rešitve pomagajo vaši organizaciji doseči cilje na področju vizualnih komunikacij in nadzora, nas prosimo kontaktirajte. 

Izpeljani projekti

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.