Pri nas si lahko sposodiš 4k HDR laserski profesionalni projektor, s katerim lahko narediš sliko z diagonalo do 130″ oz. 330cm. Nudimo tudi profesionalna projekcijska platna.

EPSON LS500

Epson EpiqVision Ultra LS500 Laser Projection TV je laserski projektor ultra kratke razdalje z zaslonom ultra visoke ločljivosti, ki zavrača ambientalno svetlobo, za izjemno svetlo, barvito in ostro sliko. Nova vrsta laserske projekcije, ki ustvari osupljiv 120 palčni zaslon, medtem ko je le nekaj centimetrov od same stene. LS500 ima 2x HDMI vhod, LAN ali Wi-fi ter Android sistem.

PROJEKCIJSKO PLATNO 120"

Nudimo čvrsto profesionalno rental platno za razne konference, predavanja, predstavitve, sejme, … V kolikor želite vam lahko celotno rešitev postavimo in konfiguriramo mi.
Velikost: 286 x 170 cm
Diagonala: 120″ oz. 305cm
Format: 16:9

Izpeljani projekti najemov

Kontaktirajte nas!

Pišite na

info@videosistemi.si

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.