Na zalogi imamo večje število LCD zaslonov, ki jih oddajamo v najem. Nudimo LCD ekrane do diagonale 250 cm. Možen tudi najem profesionalnega stojala za zaslone.

LCD SAMSUNG 98"

LCD SAMSUNG 75" s povišano svetilnostjo

LCD SAMSUNG 75"

INERAKTIVNI ZASLON NA DOTIK 65" ali 85''

INERAKTIVNI ZASLON NA DOTIK 27" ali 55''

SAMSUNG FLIP 85"

Samsung FLIP je risalna tabla z možnostjo priklopa na računalnik ali drugo napravo. Omogoča prikazovanje različne vsebine z možnostjo risanja in pisanja po njej. Risalno tablo Samsung Flip lahko povežemo s svojo napravo na različne načine. Lahko preprosto uporabimo HDMI, USB ali Wi-Fi priklop. Vsebino lahko tudi izmenjujemo z različnimi bazami podatkov, e-pošto in še mnogo več. Nudi tudi HDMI izhod, kar pomeni, da lahko vsebino delimo tudi na sekundarni ekran ali projektor.

Izpeljani projekti najemov

Kontaktirajte nas!

Pišite na

info@videosistemi.si

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.