LCD video stene so oblikovane iz več posamičnih LCD zaslonov, ki so med seboj povezani, kar ustvarja brezhiben in koherenten prikaz. Naša ponudba vključuje video stene priznanih blagovnih znamk, kot so Samsung, LG, HikVision in Sony.

Uporaba video sten je raznolika. Lahko se uporabljajo za predstavitev informacij, oglaševanje, umetniške instalacije, vodenje konferenc, digitalne menije v restavracijah in še več. Zaradi svoje velikosti in jasnosti pritegnejo pozornost gledalcev. Modernie video stene imajo napredne upravljalne sisteme, ki omogočajo enostavno upravljanje in prilagajanje vsebine.

Pri LCD zaslonih, ki so namenjeni za inštalacijo v video steni, je mogoče izbirati med dvema stopnjama svetilnosti in tremi širinami robu (BtoB).

Poleg zaslona vam zagotovimo tudi centralno upravljanje, kar zagotavlja preprosto upravljanje video stene. Poleg tega je možna popolna avtomatizacija funkcij, kot so prikazovanje oglasov, upravljanje vsebin, virov, nastavljanje urnikov, prižiganje in ugašanje zaslona, ter še mnogo drugih funkcionalnosti.

Za vas smo pripravljeni izvesti strokovno montažo in konfiguracijo zaslona, pri tem pa zagotoviti  usposabljanje za upravljanje ter optimalno ravnanje z zaslonom. Naša predana ekipa bo poskrbela za vsak korak postopka, zagotavljajoč, da bo vaš zaslon nameščen, nastavljen in upravljan v skladu z najvišjimi standardi in vašimi specifičnimi zahtevami.

Naši zasloni podpirajo funkcionalnost centralnega upravljanja, kar omogoča uporabnikom, da iz centralizirane lokacije nastavljajo vsebine, sezname predvajanj in urnike za več zaslonov hkrati. To pomeni možnost avtomatizacije celotnega sistema predvajanja vsebin, vključno z nastavitvami za vklop in izklop zaslonov, izbiro vsebin, ki se predvajajo v določenih časovnih obdobjih, dodajanje tekstovnih pasic, reklam, prilagajanje postavitve zaslona in podobno. Za učinkovito upravljanje zaslonov na opisani način je potrebna zgolj povezava z lokalnim internetnim omrežjem, kar zagotavlja preprost in fleksibilen način upravljanja z vsebinami na zaslonih, ne glede na njihovo lokacijo.

Na voljo vam je celovita ponudba za integracijo LCD zaslonov v vaše okolje. Sodelujemo z uglednimi proizvajalci, ki zagotavljajo širok nabor nosilcev, stojal in drugih pritrdilnih elementov, ki so potrebni za montažo LCD zaslonov ali video zidov. Naša ponudba zajema vse od začetne svetovanja do končne namestitve, zagotavljamo pa tudi podporo pri izbiri najprimernejših rešitev za vaše specifične potrebe.

Izraz “bezel to bezel” se nanaša na širino robov okoli posameznih zaslonov v LCD video steni. Manjši kot je bezel (robovi), boljše je doseganje brezšivnega videza med posameznimi zasloni. To pomeni, da ni opaznih prekinitev v sliki, kar prispeva k celostni vizualni izkušnji.

Ko govorimo o “bezel to bezel” specifikaciji, se nanaša na minimalno razdaljo med dvema sosednjima zaslonoma. Manjša kot je ta razdalja, boljša je sposobnost video stene, da ustvari enoten in neprekinjen prikaz. To je zelo pomembno pri ustvarjanju velikih in impresivnih vizualnih vsebin.

 

Običajni dobavni rok za LCD zaslone znaša od 7 do 14 dni. V specifičnih primerih, ko gre za zaslone, ki niso del standardne ponudbe, se lahko dobavni rok podaljša na več tednov. Ta variabilnost je v veliki meri odvisna od posameznih proizvajalcev zaslonov. Za naše LED zaslone je standardni dobavni rok približno 60 dni, kar vključuje čas potreben za proizvodnjo in proces staranja oziroma stabilizacije LED diod.

Izpeljani projekti

Pollywall nadzorni sistem za centralno upravljanje (2023)

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.