Matrox je priznano podjetje, ki se ukvarja s tehnološkimi inovacijami, predvsem na področju video in slikovnih tehnologij. Ključne rešitve pokrivajo različne industrije in aplikacije, s poudarkom na visoki kvaliteti, zanesljivosti in inovativnosti.

Grafične rešitve

Matrox Graphics je vodilna linija grafičnih kartic in večzaslonskih rešitev, ki so zasnovane za profesionalne uporabnike v najrazličnejših industrijskih okoljih. Naše rešitve vključujejo visoko zmogljive grafične kartice, ki podpirajo večzaslonske konfiguracije za nadzorne sobe, finančne trge, oblikovanje in digitalno signalizacijo.

Video in streaming rešitve

Matrox Video ponuja vodilne tehnologije za zajemanje, pretvorbo, distribucijo in predvajanje video vsebin. Naše rešitve so idealne za televizijske postaje, live streaming, post-produkcijo in druge profesionalne video aplikacije. Ponujamo širok spekter produktov, kot so video zidovi, encoderji in decoderji, ki podpirajo najnovejše video formate in prenosne protokole.

Omrežne in KVM Rešitve

Matrox KVM rešitve omogočajo oddaljen dostop do računalnikov in omrežnih virov z visoko zmogljivostjo in minimalno latenco. To je idealno za situacije, kjer so potrebni nadzor in dostop na daljavo, kot so industrijska okolja, podatkovni centri in kontrolne sobe.

Prilagojene in integrirane rešitve

Zavedamo se, da ima vsak poslovni izziv svoje specifične zahteve. Zato ponujamo tudi možnost prilagojenih rešitev, ki so razvite v tesnem sodelovanju z našimi strankami. Naš cilj je zagotoviti, da naše tehnološke rešitve popolnoma ustrezajo potrebam in zahtevam vašega podjetja.

Zakaj Izbrati Matrox?

  • Inovativnost: Matrox nenehno razvija in uvaja nove tehnologije, ki naslavljajo potrebe trga.
  • Kakovost: Matrox izdelki so znani po svoji zanesljivosti in dolgotrajni uporabi v zahtevnih okoljih.
  • Podpora: Ponujamo obsežno tehnično podporo in svetovanje, da zagotovimo, da naše stranke maksimalno izkoristijo naše produkte.
  • Prilagodljivost: Razumemo, da so potrebe vsake industrije edinstvene, in ponujamo prilagojene rešitve, ki ustrezajo specifičnim zahtevam.

Upamo, da vam ta pregled ponuja boljše razumevanje rešitev in kako lahko Matrox pomaga vašemu podjetju doseči tehnološke cilje. Za več informacij ali za razpravo o vaših specifičnih potrebah nas prosimo kontaktirajte.

Izpeljani projekti

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.